Author Topic: Code Execution Has Been Interrupted  (Read 86 times)

Smarter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Code Execution Has Been Interrupted
« on: October 22, 2019, 11:15:43 am »
Yesterday and today, Oct 22nd, I have gotten error messages that say "Code Execution Has Been Interrupted".  I don't know what brought about this problem. The choices I have are continue, end and help. I have attached a screenshot.

I need to click on continue about 5 or 6 times while on the home page in order for me to be able to use mycostpro. If I click on end, then all of the boxes on the home page show #value. What can I do to correct this? How can I prevent it from happening again?

Thanks,
Ann

Scott

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 208
  • https://mycostpro.com
    • View Profile
    • MyCostPro
Re: Code Execution Has Been Interrupted
« Reply #1 on: October 22, 2019, 04:12:33 pm »
Hi,
Im not sure, I havent seen that issue before.  I sent you an email for some more information.

Scott

Smarter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Code Execution Has Been Interrupted
« Reply #2 on: October 25, 2019, 10:39:34 am »
I decided to uninstall and reinstall office. That did it! No more error.

Something must have become corrupted somehow. But everything works as it should with no error messages.

Thank you for trying to figure it out.

Ann

Scott

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 208
  • https://mycostpro.com
    • View Profile
    • MyCostPro
Re: Code Execution Has Been Interrupted
« Reply #3 on: October 25, 2019, 04:17:58 pm »
Ok, thanks for getting back to me!  I was having trouble duplicating it to figure out the solution.
Just let me know if you have any more trouble!